Palvelut

Iran Farmi eläimineen tarjoaa ohjelmallisen ympäristön erilaisten juhlien ja kokoontumisten pitoon. Farmin eläimet liikkuvat myös kotieläinpihan ulkopuolella ja eläinvierailun voi tilata erilaisiin yleisötapahtumiin tai ihan vaikka yllätykseksi yksityisjuhliin.

kahvia ja paakkelsia

Vierailujen aikana teitä palvelee Farmin oma pieni kesäkahvio, josta voit ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Kahvion makeissa ja suolaisissa leivonnaisissa on käytetty Farmin omien ankkojen ja helmikanojen munia. Kahviossa käy maksuksi käteinen tai Mobilepay.

Kotieläinpiha juhlapaikkana

Farmilla voi viettää esimerkiksi lasten synttäreitä, polttareita ja kokouksia. Vanhan puimalan hirsistä rakennetussa ruokailukatoksessa istahdetaan rekipöydän ääreen ja nautitaan ulkoilmasta ja eläinten äänistä! Tarjoilu ja ohjelma tilaisuuksiin syntyy talon puolesta. Pihakierroksen lisäksi eläimellistä ohjelmaa rakennetaan toiveiden mukaan – kuka osaa lypsää vuohen vai ovatko farmaritaitosi niin hyvät, että pärjäisit ”Maajussin selviytyjissä”? Rimpauta ja kysy tarjousta!

Eläinvierailut farmin ulkopuolelle

Eläinten kanssa tehdään eläinvierailuja myös Farmin ulkopuolelle. Vierailuja voidaan tällä hetkellä tehdä kanojen, ankkojen, kanien ja vuohien kanssa. Kysy vierailua tapahtumaasi ja mietitään yhdessä teille sopivat eläimet!

Erityisvierailut – inspiroidu eläimistä

Haluaisitko hieman räätälöidymmän vierailun – tutustua paremmin eläinten hoitoon tai käydä vaikka kävelyllä vuohien kanssa? Tule vaikka ystävinesi ikuistamaan eläimiä paperille – rakennetaan juuri teille sopiva eläinpäivä!

Farmilla pidetään kesän aikana myös eläintenhoitoleirejä. Seuraa ilmoittelua Facebookissa!